Växtväggar

Växtväggar med stabiliserade växter är en modern och innovativ lösning för att skapa en grön yta inomhus. Dessa växter har genomgått en behandling som gör att de behåller sin naturliga form och färg, och de kräver ingen vattning eller annat underhåll. Med växtväggar med stabiliserade växter kan man skapa en livfull och miljövänlig inredning som också har positiva hälsoeffek

Läs mer

Mossväggar

Mossväggar är en populär inredningstrend som skapar en naturlig och avkopplande atmosfär i rummet. De kan vara både inomhus och utomhus och kräver minimalt underhåll. Mossväggar har också positiva hälsoeffekter genom att bidra till bättre luftkvalitet.

Mosstavlor

Mosstavlor är ett annat populärt sätt att integrera naturen inomhus. De består av konserverade mossor som är monterade på en träplatta och ram och kan hängas upp som konstverk på väggen. Mosstavlor kräver lite underhåll och kan vara en vacker och hållbar inredningsdetalj.

Läs mer

Konserverade krukväxter

Unika och vackra konserverade krukväxter för ditt hem och kontor. Konserverade växter har blivit allt mer populära i inredningsvärlden, särskilt när det gäller krukväxter. Dessa växter har behandlats med en specialiserad teknik som gör att de behåller sin naturliga färg och struktur under en lång tid, utan att kräva något underhåll eller vattning. Konserverade krukväxter är ett hållbart alternativ som ger liv till inomhusmiljöer utan att kräva någon ansträngning från ägarens sida.

Läs mer

Festdekoration

Festdekorationer är en viktig del av att skapa en festlig och stämningsfull atmosfär vid speciella tillfällen. Med rätt dekorativa element kan man lyfta fram festtemat och ge gästerna en känsla av glädje och festlighet. Blommor, växter, belysning och andra dekorativa element kan användas för att skapa en unik och personlig festmiljö som passar evenemangets syfte och tema. Vi erbjuder ett brett utbud av festdekorationer för att hjälpa till att skapa den perfekta festen!

Inredning och underhåll

Med vår hjälp kan du skapa en vacker och hållbar inredning för din butik, restaurang, hotel, kontor eller hem  som kommer att imponera på dina besökare. Evighetsväxter är perfekta för inredning eftersom de är lättskötta och behöver inte bytas ut ofta, vilket sparar både tid och pengar. Dessutom bidrar de till en avslappnad och trivsam atmosfär i butiken. Kontakta oss idag för att få hjälp med att skapa en butiksinredning som kommer att hålla länge och ge dina kunder en positiv upplevelse.

Vem är vi?

Vi är en ledande leverantör av växtväggar, torkade och konserverade blommor. Med över 600 återförsäljare runtom i Sverige har vi etablerat oss som en pålitlig och ansedd partner inom vår bransch. Vår passion för design och vår expertis inom växt- och blomsterbranschen är vad som driver oss att leverera högkvalitativa och hållbara produkter till våra kunder. Oavsett om du vill skapa en grön inomhusmiljö eller addera en touch av naturlig skönhet till ditt hem eller företag, är vi här för att hjälpa dig.

Mer om oss

Vad vi erbjuder

Vårt företag erbjuder en mängd olika tjänster till våra kunder, inklusive:
  1. Rådgivning och design: Vi erbjuder professionell rådgivning och hjälp med att designa en växtvägg som passar kundens plats och smak.
  2. Installation och montering: Vi tar hand om all installation och montering av växtväggen, så att kunden slipper oroa sig för det.
  3. Skötsel och underhåll: Vi erbjuder regelbunden skötsel och underhåll av växtväggen för att säkerställa att den fortsätter att se frisk och växande ut.
  4. Leverans och transport: Vi tar hand om all leverans och transport av växterna till kundens plats.
  5. Garanti: Vi erbjuder garantier på våra växtväggar för att ge kunden trygghet och säkerhet.

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster och strävar efter att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Vår erfarna team av professionella arbetar hårt för att skapa en unik och trivsam miljö för våra kunder.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Vi är glada att hjälpa till med alla dina frågor och behov. Vänligen fyll i formuläret på vår hemsida eller skicka oss ett mejl på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Tack för ditt intresse!