TORKADE BLOMMOR


En 100% naturlig produkt

Foreverflora erbjuder ett urval av de vackraste essenser av torkade blommor i buketter, huvuden eller till och med exotiska. Naturliga blommor tonade eller helt enkelt torkade men alltid underhållsfria. Obegränsade kvalitetsprodukter för din kreativitet och dina kunders nöje. Välj enkelhet och skönhet i vår mångfacetterade kollektion. vallmo, Helichrysum i bukett eller i huvuden, hittar du här alla torkade blommor för att göra dina vackraste kompositioner.

Det är också möjligt att ge vissa torkade blommor av en färg med hjälp av speciella färger, detta gör produktens livslängd betydligt längre. Färgning ger oss möjligheten att kontinuerligt ge dig trendiga och säsongsbetonade färger. Till exempel, Triticum med färger för våren, eller färger som glittrar till jul. Alla material (färgämnen) som används är certifierade och vårt avloppsvatten rengörs av vår egen vattenreningsanläggning. Av miljöskäl arbetar vi också med utveckling av biologiskt nedbrytbart glitter.


Våra torkade blommor är naturliga. De har fördelen av att inte kräva något underhåll. Färgerna är mjuka och pudrig. De är perfekt lämpade för kompositioner från den enklaste till den mest originella. Kombinera äkthet och klassicism, några av dem belysa landsbygdens skapelser till den mest årgång. Andra tillför dina kompositioner originaliteten i deras exotism och föreslå en inbjudan att resa.

Havre - Naturell
59 SEK 69 SEK
Boton - Vit
79 SEK
Lagurus - Vit
89 SEK
Protea Repens - Röd
67 SEK 79 SEK
Sanfordi - Gul
119 SEK
Lagurus - Blå
67 SEK 79 SEK
Lagurus - Orange
67 SEK 79 SEK
Lagurus - Grön
67 SEK 79 SEK
Lagurus - Rosa
67 SEK 79 SEK
Vete - Grön
67 SEK 79 SEK
Vete - Rosa
67 SEK 79 SEK
Vete - Blå
67 SEK 79 SEK
Vete - Naturell
67 SEK 79 SEK
Vete - Gul
67 SEK 79 SEK
Linum - Blå
79 SEK
Acroclinium - Rosa
110 SEK 129 SEK
Acroclinium - Vit
110 SEK 129 SEK
Achillea Nobilis - Röd
67 SEK 79 SEK
Brunia Nodiflora - Röd
33 SEK 39 SEK
Phleum - Purpur
67 SEK 79 SEK
Phaleum - Rosa
67 SEK 79 SEK

TORKPROCESSEN

Torkade blommor är 100% naturliga torkade och bearbetade produkter från lokala holländska grunder. Holländska torkade blommor sådde på våren och efter växtperioden kommer de att skördas på sommaren. Blomman skördas när den naturliga blomman är härlig. Skörd torkade blommor kräver en hel del handhantverk. Vissa Blom produkter som Helicrysum och Delphinium är fortfarande klippta bit för bit och för hand med knivar från fältet. Andra som Acroclinium och lavendel skördas med en skära. Detta belyser återigen det naturliga; handgjord rustik karaktär av våra produkter.

Hello, AMPs

Welcome to the mobile web