Fri frakt vid 900:- / Snabb leverans / Betala enkelt med Klarna, Swish, Kreditkort

Miljö policy | foreverflora.se

MILJÖN ÄR VIKTIGMiljö policy 

Från vår miljöpolicy arbetar vi kontinuerligt med att förbättra miljöprestandan genom att kontrollera och minska miljöbelastningen. Förutom att fokusera på vår egen verksamhet och personal, vill vi också utmana kunder och leverantörer att göra detsamma. Utifrån vår miljöpolicy arbetar vi kontinuerligt med att förbättra miljöprestandan. Genom att ständigt kontrollera vår miljöpåverkan utifrån den egna verksamheten, vill vi även utmana konsumenter och leverantörer att göra detsamma.


Ekologi och solidaritet 

Bevarandet behöver en ultrafärsk råvara. Våran leverantörer åtar sig bevarande processen och produktionen av material i samma fabrik. Alla företag som vi arbetar med respekterar arbetsvillkor. Konserverings processen är komplicerad och kräver en felfri råvara.

Vi arbetar med organiska blommor för att säkerställa framgången för bevarande processen.


Låga koldioxidutsläpp

Torkade blommor kan tacka sitt ryckte som en hållbar produkt med väldigt liten miljöpåverkan. Detta eftersom produkten håller och kan användas under en väldigt lång tidsperiod till skillnad från färska blommor. Fördelen är lågt energiavtryck i form av transport, koldioxidutsläpp, svinn och lagring


Naturligt näringsämnena

Rosorna kommer packad med många fördelar, inklusive större huvuden, mer levande färger och en överlägsen kvalitet av blomma. Hälften av näringsämnena kommer naturligt från organiskt material som finns i jungfru svart jord infödda till sluttningarna av vulkanen som helt utplånar användningen av kemiska gödningsmedel. På Boutique Ros Farm, är offras aldrig kvaliteten.