Introduktion till konserverade blommor! Alla älskar blommor. Jag har inte träffat någon som inte gör det. Blommor ger bara färger, glädje och mer liv till våra kontor och hem.

Det finns bara ett problem med blommor. Efter någon vecka måste du kasta ut dem och köpa nya.

Det är synd för deras skönhet och din plånbok.

Det finns ett alternativ…

Introduktion till konserverade blommor

 
Du kanske har gissat det från titeln, men alternativet vi pratar om är “konserverade” blommor. I den här bloggen kommer vi att prata om vad “bevarad” betyder, hur det appliceras på blommor, vilka fördelar det är och vi avslutar den här sidan med vår slutsats. Vad betyder bevarad? När vi ska prata om konserverade blommor måste vi först fastställa vad konserverad betyder och hur det fungerar. För att förklara detta börjar vi med konserveringsprocessen vid plantagen där växter, träd och blommor.
Dessa plantager finns speciellt för att bevara dessa produkter. Om du vill veta mer om bevarade träd eller växter, ta en titt på vår ‘Introduktion till bevarade träd’-blogg. Precis som vanliga blommor, odlas konserverade blommor tills de är i sitt vackraste tillstånd. Fram till denna punkt blommorna är bara levande. När blommorna är fullvuxna beskärs de och tas in i ett varmt rum. Vi vill hålla på några hemligheter, så vi nämner inte temperaturen i rummet. Blomhuvudena placeras i fat med två vätskor. Dessa vätskor är glycerin och färgpigment.
Efter att blommorna har placerats i detta varma rum, avdunstar vattnet i cellerna i blommorna. Cellerna blir tomma och blomman behöver vatten igen. Men istället för vatten, som blomman skulle ha fått från jorden utanför, tar blomman in de två vätskorna och de lagras i de tomma cellerna.
Nu byts vattnet ut mot glycerin och färgpigment, och blomman bevaras.
 
 
 

Fördelar med konserverade blommor

 
Nu när blommorna är bevarade är det som att de är “frusna i tiden”. De är som vackrast och det ögonblicket fångas och ramas in. Blommorna ser fortfarande 100% naturliga ut och kommer inte att vara lätt att skilja från levande blommor. Utöver det har deras livslängd förbättrats med år. Vi ger två års garanti på blommor och blomsterarrangemang. På så sätt kommer du att kunna njuta av dina blommor under mycket lång tid.
Du behöver inte byta ut din konserverade blombukett eller arrangemang varje vecka. Du kommer att tjäna tillbaka dina blommor inom några veckor! Andra fördelar med konserverade blommor är att de inte behöver något vatten längre. De kommer alltid att se representativa ut.
Dessutom kan konserverade blommor placeras var som helst, så länge det är inuti. Luftflödet påverkar inte livslängden för konserverade blommor, som det gör med levande blommor. Slutsats Möjligheterna med konserverade blommor är nästan oändliga. De kan användas var som helst inuti.
 
Det finns nästan ingen skillnad i kvalitet än levande blommor och du kommer att kunna njuta av din bevarade blombukett i många år framöver. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt med konserverade blommor.
 
Kontakta oss för eventuella frågor eller en kostnadsfri offert.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Foreverflora använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.