Återbetalning och returpolicy

 

Returer

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Du som kund står för frakten och du ska alltid skicka ett Mejl till oss på  info@foreverflora.se innan du ska returnera produkterna! Du som kund ser till att paketet är väl emballerat och har korrekt fraktsedel. Returen skickas till

Forever Flora, Kärragatan 8, 431 53 Mölndal

 

Returer för specialdesignade produkter

Då varje arrangemang är individuellt anpassat efter kundens önskemål accepteras ej returer om skäl för reklamation inte finns. Skäl för retur kan exempelvis vara skadad produkt eller att du har fått fel produkt skickad till dig.

 

Returer för presentkort

Returer för presentkort accepteras ej.

 

Ändring/Avbeställning av vara

Det går bra att ändra/avbeställa din vara sålänge ordern inte är paketerad och skickad från oss. Vill du göra en ändring i din order, vänligen kontakta oss på info@foreverflora.se så hjälper vi dig med detta.

 

Reklamation

Vid händelse av skadad produkt eller att du har fått en annan produkt än den du beställde kan du kontakta oss för en reklamation. Reklamationen behöver ha mejlats till oss inom 48 timmar efter att produkten levererats.  Mejlet skickas till info@foreverflora.se och skall innehålla en fullständig beskrivning av skälet för reklamationen samt en bild på varan/varorna i aktuellt skick.
Om reklamationen godkänns så får du antingen en ny produkt skickad till dig kostnadsfritt eller en full återbetalning med fraktkostnad inkluderad.

Byte

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett Mejl på info@foreverflora.se och sedan när vi har godkänt din byte kan du skicka dina varor till oss. Paketet skickas till

Kärragatan 8, 431 53 Mölndal

 

Ej upphämtat paket

Om du inte hämtar upp ditt paket hos valt utlämningsställe inom 14 dagar går paketet i retur till oss, och du som kund står för returkostnaden. Om du vill att vi skickar paketet till dig igen står du för fraktkostnaden.

 

Behöver du hjälp?

 

Kontakta oss på info@foreverflora för frågor relaterade till återbetalningar och returer.