Varje dag kan bli alla hjärtans dag

Alla hjärtans dags rea

Spara pengar på kärleksfulla presenter

Det är ett utmärkt tillfälle för de som söker presentidéer till sina älskade eller vill unna sig själva något speciellt.

Evighets rosbox

En evighetsrosbox är en långvarig presentation av rosor, vanligtvis i form av en box. De är gjorda av riktiga rosor som har behandlats för att hålla längre än vanliga rosor. De kommer oftast i en färggrann och attraktiv presentation och är ett populärt val för speciella tillfällen som alla hjärtans dag, bröllop, studentfest, till och med  begravningar och som en symbol för kärlek och respekt. En evighetsrosbox är ett unikt och minnesvärt alternativ till en vanlig blombukett och kan hålla i upp till ett år eller mer.

Evighetsros bukett

En evighetsrosbukett är en pärla bland blombuketter. Inte bara för att de har en livslängd som sträcker sig långt utöver den för vanliga rosor, utan också för att de har en utstrålning som är unik och oförglömlig. Dessa blommor har genomgått en speciell behandling som gör att de behåller sin friskhet och färg längre än vanliga rosor. De är det perfekta valet för en händelse där du vill visa din kärlek och tacksamhet på ett ovanligt och påminnelsevärt sätt. Så nästa gång du söker en blombukett som sticker ut, tänk på en evighetsrosbukett – en symbol för en kärlek som aldrig dör.

Evighetsros Giftbox

En giftbox med evighetsblommor är en unik och minnesvärd present för en speciell person eller tillfälle. Den innehåller evighetsrosor, som är rosor som har behandlats för att hålla längre än vanliga rosor. Dessa blommor är oftast färgglada och vackra och kommer presenterade i en attraktiv giftbox. Giftboxen med evighetsblommor är en perfekt gåva för tillfällen som bröllop, födelsedagar,  eller som en symbol för kärlek och respekt. En giftbox med evighetsblommor är en ovanlig och minnesvärd present som kommer att förbli ett prydnadsobjekt i många år.

Evighetsblommor

Köp nu

Rosbox

Köp nu

produkter

Följa oss på Instagram